De Ballonnenwinkel - bedrukte ballonnen

Bedruk ballonnen met uw eigen logo bij De Ballonnenwinkel

De Ballonnenwinkel levert een ruim assortiment met ballonnen. Van onbedrukte ballonnen tot reuzeballonnen met logo. U kunt zowel de standaard maat ballon als de reuzeballonnen laten bedrukken. Deze grote ballonnen geven elke locatie een feestelijke uitstraling!

Ballonnen met standaard afbeelding bedrukte ballonnen
De ballonnen met standaard logo’s en afbeeldingen van De Ballonnenwinkel zijn zeer toepasbaar voor bijvoorbeeld een verjaardag of huwelijk. Ook vrolijke geboorte ballonnen met logo behoren tot het ruime assortiment van De Ballonnenwinkel. Al deze ballonnen met een standaard logo zijn gemakkelijk te bestellen in de webshop van De Ballonnenwinkel.

» Ballonnen met standaard logo

Uw eigen logo op een ballon reuzeballonnen met logo
Bij De Ballonnenwinkel kunt u ook uw eigen logo op de ballonnen laten bedrukken. Hierbij bepaalt u alles zelf. U kunt kiezen uit een ruim aanbod kleuren, u kunt bepalen of u aan een of aan twee kanten een bedrukking wilt en naast het logo kunt u ook zelf teksten plaatsen. Ook qua formaat van de ballonnen heb u veel keus. U kunt onder andere keuzen uit een standaard maat ballon (30-35 cm doorsnede), maar u kunt ook kiezen voor grote ballonnen. Deze reuzeballonnen hebben een doorsneden van 55, 90 of 120 cm. Op zowel een standaard maat ballon als op de grote ballonnen kunt u een logo of tekst naar keuze laten drukken. Eén ding is zeker: met reuzeballonnen met logo valt u zeker op!

» Standaard ballonnen met logo
» Reuzeballonnen met logo

Contact opnemen
De Ballonnenwinkel staat voor een vriendelijke service en een snelle levering. Daarnaast staat de ballonnen groothandel voor 100% biologisch afbreekbare ballonnen en een mooie bedrukking. Wilt u meer weten over De Ballonnenwinkel of hebt u vragen over specifieke ballonnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

» Contact opnemen

Home   |   Wie zijn wij   |   Betaal & verzend info   |   Blog   |   PMS kleuren   |   Contact
© 2020 De Ballonnenwinkel | Privacy statement | Webwinkel software: Shopman | Sitemap