De Ballonnenwinkel - bedrukte ballonnen

De Ballonnenwinkel: de ballonnen groothandel voor al uw ballondecoratie

Ballondecoratie is het ideale middel om een locatie er feestelijk uit te laten zien. Denkt u bijvoorbeeld aan ballonnen voor een huwelijk, geboorte ballonnen en hartjes ballonnen. De Ballonnenwinkel heeft een ruim assortiment met ballondecoraties. Alle ballondecoraties zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook kunt u de ballonnen laten bedrukken met een eigen logo, afbeelding of tekst.ballonnen huwelijk

Huwelijk ballonnen
Bij een huwelijk horen natuurlijk ballonnen. De Ballonnenwinkel levert verschillende feestartikelen speciaal voor een huwelijk. Zo zijn er onder andere prachtige witte ballonnen met daarop een afbeelding van duiven. Maar ook hartjes ballonnen en een Link-O-Loon ballonnen slinger met prachtige metallic parelmoer kleurige ballonnen behoort tot het assortiment van De Ballonnenwinkel. Wilt u ballonnen laten bedrukken voor een huwelijk met een tekst of afbeelding naar keuze? Ook dit kan bij De Ballonnenwinkel. Naast huwelijk ballonnen levert De Ballonnen ook rozenblaadjes, duivenslingers, champagne bellenblaas flesjes en een trouwauto decoratiekit.
» Huwelijk ballonnen en accessoires  

geboorte ballonnen

Geboorte ballonnen
De Ballonnenwinkel heeft een ruim assortiment met verschillende soorten geboorte ballonnen. Zowel voor de geboorte van een jongen als van een meisje verkoopt De Ballonnenwinkel verschillende soorten ballonnen. Er zijn standaard ballonnen met leuke opdrukken, maar ook folieballonnen met vrolijke afbeeldingen behoren tot het ruime aanbod. Natuurlijk kunt u ook ballonnen laten bedrukken met uw eigen tekst, afbeelding of logo. Naast geboorte ballonnen levert De Ballonnenwinkel ook een raam ooievaar, slingers en een grote gevelvlag ter decoratie bij een geboorte.
» Geboorte ballonnen en accessoires

Hartjes Ballonnen

hartjes ballonnen

Naast de geboorte ballonnen en huwelijk ballonnen levert De Ballonnenwinkel ook hartjes ballonnen. Deze ballonnen zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld Valentijn. Voor extra bijzondere hartjes ballonnen, kunt u de hartjes ballonnen ook laten bedrukken met uw eigen tekst. De hartjes ballonnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast zijn de hartjes ballonnen geschikt voor zowel lucht als helium vulling.
» Hartjes ballonnen

 

Wilt u meer informatie over de verschillende ballondecoraties? Neem vrijblijvend contact op met De Ballonnenwinkel.

Home   |   Wie zijn wij   |   Betaal & verzend info   |   Blog   |   PMS kleuren   |   Contact
© 2020 De Ballonnenwinkel | Privacy statement | Webwinkel software: Shopman | Sitemap